Find dine solbriller hos Stegmann Optik i Nakskov

 

Når det kommer til solbriller, har vi ikke alle sammen brug for det samme. Det er forskelligt, hvor lysfølsomme vi er, men vi har alle sammen brug for at beskytte vores øjne. Hos Stegmann Optik i Nakskov hjælper vi dig med at finde det helt rigtige par solbriller.

Generelt skal du have solbriller på, når du kan mærke, at solen er skarp, fordi det betyder, at solens stråler skader dine øjne og huden omkring dine øjne.

 

Sådan vælger du solbriller hos optiker i Nakskov

 

I vores butik har vi et stort sortiment af solbriller, så du kan vælge ud fra, hvad du finder pænest. Du skal tænke over følgende, når du vælger solbriller:

 

  • Pasform
  • Med eller uden styrke
  • UV-Beskyttelse

 

Ovenstående punkter er vigtigt, når du vælger solbriller, fordi du skal vælge solbriller, som har den rigtige pasform til dit ansigt. Hvis du har briller eller kontaktlinser, kan du også vælge at få solbriller med styrke.

 

Alle solbriller kommer med UV-beskyttelse, men nogle solbriller beskytter mere end andre. Alle de spørgsmål kan vi hos Stegmann Optik i Nakskov svare på.

 

Pas altid på dine øjne

 

Du kan sagtens have solbriller på om vinteren også. Hvis du går udenfor og kan mærke solen, så kan den godt skade dine øjne, selvom det er vinter. Solens stråler forsvinder ikke, bare fordi det er vinter og derfor bør du altid passe på dine øjne.

 

Huden omkring dine øjne er tyndere end på resten af kroppen, så den er især udsat for solens stråler. Ofte kan du ikke bruge solcreme her, fordi huden ikke kan tåle til det. Derfor er det en god idé, at du benytter solbriller i stedet.

 

Kom ind til Stegmann Optik i Nakskov og se vores store udvalg af solbriller.