Bedre syn med kontaktlinser fra Stegmann Optik i Nakskov

Der er mange, som vælger kontaktlinser i stedet for briller, eller som et alternativt til briller. Uanset hvad din grund er, kan vi hos Stegmann Optik i Nakskov hjælpe dig med at finde de helt rigtige kontaktlinser.

 

Det handler om at finde et par kontaktlinser, som passer bedst til din hverdag.

 

Hvornår er kontaktlinser det rigtige valg?

Det er helt individuelt, om du foretrækker kontaktlinser i forhold til briller. For mange handler valget om udseende eller bevægelsesfrihed. Det er langt lettere at dyrke sport, når du har kontaktlinser på i forhold til briller.

 

I dag har du mange muligheder, når det kommer til kontaktlinser, så du kan altid finde en type, som passer til dine øjne. Hvis du vil vide, hvad du skal vælge, kan du komme ind til din optiker i Nakskov og få en synstest. Herefter kan vi hjælpe dig med, hvad der er det bedste valg for dine øjne.

 

Kontaktlinser hos Stegmann Optik i Nakskov

Du har mange muligheder for at vælge de kontaktlinser, som passer bedst til din hverdag. Du kan vælge mellem følgende:

 

  • 1-dags kontaktlinser
  • 14-dags kontaktlinser
  • 30-dags linser
  • Døgnlinser

 

Alle linsetyper har fordele og ulemper. Hvis du ikke kan tåle den ene type kontaktlinse, er der en god sandsynlighed for, at du kan tåle nogle andre. 1-dags kontaktlinser skifter du hver eneste dag, hvor du kan benytte 14-dags og 30-dags kontaktlinser i flere dage. Døgnlinsen kan du bruge hele dagen og slipper for at skifte. Men det er individuelt, hvad dine øjne og hvad du kan lide.

 

Det hjælper vi dig med, når du kommer ned til Stegmann Optik i Nakskov. Vi har mange års erfaring med at hjælpe folk med valg af kontaktlinser og briller.

 

Kom ned til os i dag og få en synstest.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.