Stegmann Optik

Ærlig og personlig vejledning

Hos Stegmann Optik vil vi gerne være det lokale alternativ til de mange landsdækkende kæder. Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder en personlig og individuel vejledning. For at det kan lade sig gøre, tager vi os altid tid til at lære vores kunder at kende. Når vi har kendskab til deres personlighed og hverdag, kan vi finde en løsning, der passer til deres behov.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en ærlig og professionel vejledning, når de handler hos os. Vi ønsker ikke, at vores kunder forlader butikken med en dårlig fornemmelse eller et forkert valg. Vi siger derfor altid vores ærlige mening, så vi kan finde en løsning, der passer til deres stil og personlighed.

En del af Optikteam

Vi er en del af optikerkæden Optikteam, men vi er stadig os selv. Alle Optikteams butikker er selvstændige, hvilket betyder, at vi ikke er bundet af en kædes færdiglavede pakkeløsninger. En af fordelene ved at være en del af Optikteam er, at vi køber ind sammen med kædens andre butikker, og derved kan tilbyde vores kunder et stort sortiment til konkurrencedygtige priser. Når du handler ved Stegmann Optik, finder du derfor altid et stort udvalg af briller og solbriller fra både danske og internationale designere. I vores sortiment finder du også ofte briller, som du ikke finder andre steder.

Faglighed i top

For at kunne give vores kunder den bedste service, er det vigtigt, at vores faglighed er i top. Vi sørger for løbende at videreuddanne os, tage på interessante kurser og holde os opdateret på den nyeste teknologi.

Ofte sidder øjenfejl ikke på overfladen af øjet, og derfor bruger vi f.eks. Funduskamera til at tage billeder af indersiden af øjet. Vi samarbejder med øjenafdelingen på Glostrup hospital, så vi har mulighed for at videresende kunder, hvis vi opdager øjensygdomme eller andet, der kræver en øjenlæges vurdering og behandling.