Dansk design briller hos Stegmann Optik i Nakskov

Hos Stegmann Optik i Nakskov har vi altid været stolte af vores store udvalg af dansk design briller, som sætter et personligt præg på dit liv. Hvert eneste mærke er skabt med sin egen vision, derfor kan du vælge et par briller, som passer perfekt til dig.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Vores udvalg af dansk design briller hos Stegmann Optik i Nakskov

 

Mange vælger dansk design briller, fordi de er kendt for at sætte brillemoden med sin minimalistiske stil. Men i dag er dansk brillemode så meget mere end det, da du har så mange forskellige muligheder.

 

Blandt nogle af de mærker, som vi har hos Stegmann Optik i Nakskov, kan nævnes:

 

  • Fleye
  • Karen Simonsen
  • Ørgreen
  • Pro Design
  • Sky Eyewear, CBA
  • Thomsen Eyewea

 

Vi er stolte over at have alle disse dansk design briller i vores butik. Du er mere end velkommen til at komme ind og prøve dem på, hvis du er på udkig efter et par nye briller. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet over nogle af dem.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Find de briller der passer til dig

 

Hos Stegmann Optik i Nakskov går vi meget op i at rådgive dig, når du vælger nye briller. For selvom dansk design briller nærmest altid er et godt valg, så har du mange overvejelser, du skal gennem, når du vælger nye briller.

 

Det er utrolig vigtigt, at brillerne fortæller dine historie. Dine briller er det første, som man lægger mærke til, når man hilser på dig, eller du kommer ind i et rum Derfor er det vigtigt, at du bruger noget tid på at vælge de helt rigtige briller.

 

Du får også altid en synstest, når du skal have nye briller. Så hvis du er på udkig efter dansk design briller, så er vi din optiker i Nakskov.