Få bedre samsyn med hjælp til synstræning hos Stegmann Optik i Nakskov

 

Når det kommer til at have godt syn, er det også vigtigt, at dine øjne kan finde ud af at samarbejde. Med andre ord, er det vigtigt at have et godt samsyn, så du kan koordinere mellem øjnene, beregne afstand korrekt og meget mere.

 

Det kan være en meget frustrerende ting at lide af, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du først og fremmest bliver undersøgt hos os i Nakskov og finder ud af, om der er noget galt med dine øjne. I langt de fleste tilfælde skyldes det svækkede øjenmuskler.

 

Synstræning i Nakskov

 

Som med alle andre dele af kroppen, er det noget, der kan trænes op. Derfor er det vigtigt, at du begynder at træne dine øjenmuskler op igen, hvilket du kan gøre med synstræning.

 

Hvis du oplever, at du har svært ved at koordinere korrekt eller bedømme afstand, så kom forbi os i Stegmann Optik i Nakskov, så vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt med dit samsyn. Vi kan undersøge dine øjenmuskler og finde ud af, hvilket træningsforløb du vil få størst gavn af at gå igennem.

 

Få bedre samsyn med daglig træning

 

Det er i langt de fleste situationer muligt at komme denne lidelse til livs ved hjælp af synstræning. Vi kan hjælpe dig med at udarbejde et træningsprogram, der passer godt til dig og din situation, og vi kan vise dig mere om, hvordan du laver de forskellige øvelser.

 

Træningen kan du klare hjemmefra, og du vil skulle træne 15-30 minutter dagligt. Efter nogle uger tester vi dig igennem igen og ser, hvor meget du har rykket dig og om du stadig har behov for at fortsætte med træningen. Så styrk dit samsyn med os i Nakskov.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING