Stort udvalg af briller hos Stegmann Optik i Nakskov

Briller har stor betydning for, hvordan dit ansigt ser ud. Derfor er det også en stor beslutning, når du skal vælge de briller, som du har tænkt dig at bruge i din hverdag. Hos Stegmann Optik kan vi guide dig gennem hele processen, så du vælger de briller, som passer perfekt til dig.

 

Vi har stor erfaring, da vi har arbejdet mange år i branchen og derfor kan vi svare på alle dine spørgsmål.

 

Start altid med en synsprøve

Hos Stegmann Optik i Nakskov starter vi altid med en synstest. På den måde ved vi helt præcis, hvilken styrke du har brug for i dine glas. Det har ikke den store betydning for valget af dine briller, da vi kan tilpasse din styrke til alle briller.

 

Men det er rart at vide, hvad du har brug for. På den måde ved du, at når du vælger briller, så er vi klar til at gå videre med det.

 

Vi foretager altid en grundig synsprøve, som tager omkring 30 min. og du behøver ikke bestille nogen tid til det. På den måde ved vi også, om du har brug for enkeltstyrket eller flerstyrket glas.

 

Valg af briller hos Stegmann Optik i Nakskov

Der er mange overvejelser, når det kommer til at vælge de helt rigtige briller. Ofte vil du kun have mellem 1-3 par, så det er vigtigt, at du overvejer, hvilke briller du køber. Vores mål er, at du får nogle briller, som du er glade for i lang tid.

 

Du kan tænke over følgende:

 

  • Selve udseende
  • Brillestellet
  • Komfort

 

Dit brillestel har en stor betydning for, hvordan dine briller ser ud. Men det er også vigtigt, at du tænker komfort ind med det samme. Hos Stegmann Optik i Nakskov finder vi de helt rigrige briller til dig.