Få en synsprøve hos Stegmann Optik i Nakskov

Hvis du ofte oplever at have hovedpine efter en lang dag, eller du generelt set ikke føler, at dit syn er lige så godt, som det plejer, så er det en god idé at få foretaget en synsprøve, så du kan finde ud af, hvordan alt står til med dit syn.

Forringet syn er noget, der kommer snigende, og derfor er det ikke altid nemt at opdage med det samme. Det er dog noget, der skaber ondt i hovedet og af og til også tørre øjne og en følelse af, at du hele tiden må blinke ekstra meget for at kunne se ordentligt.

 

Få en synsprøve i Nakskov

Dog er det nemt og hurtigt at finde ud af, hvordan alt står til med dig syn. Hos os i Stegmann Optik i Nakskov, kan du få en synsprøve, så vi kan få et endeligt svar på, om du har behov for briller eller kontaktlinser.

 

Testen er hurtig at tage, og du vil have et svar på bare en halv time. Vi anbefaler altid, at du bestiller tid til din synsprøve, så vi er sikre på at have tid til dig, når du kommer forbi.

 

Hjælp til briller

Hvis du har problemer med dit syn, er det heldigvis ikke noget, der er farligt, og vi kan hjælpe dig med at få dit gode syn tilbage ved at fremstille de helt rette briller eller kontaktlinser til dine øjne.

 

Det betyder, at du kan få dit gode syn tilbage i hverdagen, og det er noget, der gør en kæmpe forskel for din livskvalitet. Det kan også være med til at mindske dine hovedpiner og helt få dem til at forsvinde, fordi du ikke længere skal anstrenge dig for at kunne se ordentligt

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.